.

Om oss

Oslo Båtførerskole er et solid varemerke og en seriøs tilbyder av båtførerkurs og båtførerprøven i Oslo. En gruppe erfarne båtfolk med fritidsbåtskippersertifikat og/eller mange års båterfaring stiller som kursholdere. Vi har som mål å hjelpe deg til å bli en flink og kunnskapsrik båtfører.

Vårt mål med opplæringen er ikke bare å gjøre deg i stand til å bestå en avsluttende eksamen, men å hjelpe deg til å tenke "sikkerhet" ved hjelp av eksempler og historier fra virkeligheten. "Bedre føre var" er et prinsipp det er viktig å ta med seg.

Vi holder kurs for ungdom, voksne og "godt voksne", og har store bedrifter, skoler og forsvaret på vår kundeliste.

Historie:

Etter en halv jordomseiling for ca. 15 år siden tok Gunnar M. Haldorsen initiativet til å starte med båtopplæring i Oslo.

Etter en forsiktig oppstart i 2004 gav kundene så mange positive tilbakemeldinger at det var grunnlag for å satse videre og å utvikle et mer effektivt og gjennomtenkt kursopplegg.

Kursvirksomheten fikk etter hvert navnet Oslo Seilskole, som under navnet Oslo Båtførerskole har et ekstra tilbud rettet spesielt mot motorbåtfolk.

Velkommen til å benytte deg av våre kurstilbud!

Noen av våre kursholdere

Kursholder Gunnar M. Haldorsen (43) Gunnarer Fritidsbåtskipper og tidligere sensor for båtfører-prøven. "Hadde jeg tatt et kurs før jeg begynte med båtlivet ville det ha spart meg for dyrekjøpte erfaringer. Nå ønsker jeg at elever ved Oslo Båtførerskole skal få glede av min erfaring.”

Kursholder Jon Audun (43) Jon Audunbegynte med seiling i 12-års alderen, og krysset tidlig Skagerrak i egen båt. Han er en populær instruktør og grundig og gjennomtenkt i måten å forklare ting på. Med Jon Audun som kursholder vil du få en veldig fin gjennomgang av stoffet.

Kursholder Jørn (45) Jon Auduner utdannet styrmann. Han har mange års erfaring fra større skip og som skipper på charterbåter i Oslofjorden. Jørn jobber til daglig som lærer, men gjør seg svært godt som kursholder for Oslo Båtførerskole.